Étrend-kiegészítők webáruháza, a gyógyulás elősegítéséhez és az egészség megtartásához!
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

2015-07-23 15:40

Milyen ásványi anyagokra van szükségünk az egészséges működéshez?

Ha elkezdeném összeszedni, hogy melyik ásványi anyag milyen működésünket támogatja, nagyon hosszú listám lenne. Ráadásul az összetettsége miatt még átláthatatlanná is válna, mivel egy-egy ásványi anyag több mindent támogat vagy éppen gátol; vagy ha párosítom más ásványi anyaggal, változhat a hatásuk; és másként viselkedik különböző vitaminok társaságában, és még sorolhatnám a különböző befolyásoló tényezőket a felszívódásról stb.

Ha a tanulmányokból összeszedett szempontok szerint kezdeném el szedni az ásványi anyagokat, akkor az egész napom abból állna, hogy szigorú ütemben más-más kombinációjú ásványi anyag egységet nyelnék le. A jövőben talán lesznek majd elektronikus kütyük, amik a bőr alá beültetve adagolják személyre szabva az ásványi anyag és vitamin koktélokat, de ez olyan természetellenes, nem?

Ha józan paraszti ésszel végiggondolom szervezetünk működését még mindig nem sikerült 100%-osan rekonstruálni. Nap mint nap találnak a tudósok valami újat, ami megváltoztatja az addigi teóriákat. Ha pedig a táplálék oldalát nézem: a brokkoli nem kezd el harcolni a répával ebéd közben, hogy melyikük ásványi anyag koktélját használja fel a szervezetem. A természetben hiszek, és ha biztos lennék abban, hogy a táplálékom biztosítja számomra a megfelelő utánpótlást, akkor nem is lenne szükségem étrendkiegészítőkre, de sajnos a mezőgazdaságban használt műtrágyák és rovarírtók elszennyezték a földeket. Választhatom a biopiacot, de sajnos a kedvenc biogazdám földszomszédja permetezhet, és a termőföldnek is több évre van szüksége, hogy feltöltődjön. Röviden összegezve: a termőföldek kimerültek, és a friss zöldségek, gyümölcsök ásványi anyag- és vitamin tartalma töredéke az évekkel ezelőttiekének.

Az elmúlt 80 évben a zöldségek és gyümölcsök ásványi anyag- és vitamin tartalma 90%-ot csökkent, sajnos e tény miatt van szükségünk pótlásukra étrendkiegészítőkkel.

Hiszem, hogy a természetből származó komplex ásványi anyag „koktélok” feltöltik az ásványi anyag raktáraimat, a szervezetem pedig elég intelligens ahhoz, hogy kiválassza, mire van éppen szüksége.Kínálatunkban az eredeti Okinawai Korall Kalciumot találja meg, ami a tiszta Okinawai tenger korall-vázát tartalmazza finomra porítva. A japánok maximális minőségi előírásainak megfelelően dolgozzák fel. A termék a visszajelzések alapján tényleg hatásos: segíti a csontképződés folyamatát törések után, csontritkulás esetén, fejlődésben lévő gyerekeknél, várandósoknál. Lúgosítja a szerevezetet, ami az egészséghez nélkülözhetetlen. Szerkezetéből fakadóan a hasznosulása magas, és a felesleg kiürül a szervezetből, egy kevés oda nem illő nehézfémmel együtt. Szinte teljesen azonos az emberi csont szerkezetével és összetételével. A csontépítő hatékonyságát a D3 és K komplex vitamin kombinációjával fokozhatjuk, egyúttal meggátolva az arra hajlamosaknál, hogy lerakódjon a szervezetben. A készítmény komplexitását hatóanyag tartalma mutatja: összesen 74 féle ásványi anyag és nyomelemet tartalmaz. (itt találja a pontos listát, amit minden szállítmányhoz aktualizál beszállítónk)

A másik készítmény az Energy Fytomineral-ja, mely kolloidos, folyékony formában tartalamaz 63 féle ásványi anyagot és nyomelemet. Felszívódása magas, a tapasztalatok alapján bevált készítmény. Ezt is érdemes kiegészíteni D3 és K-komplex készítménnyel, ha a csontépítés a cél, vagy természetes multivitaminnal a Vitaflorinnal.


A készítményeket bátran alkalmazzuk külsőleg is: gyors és közvetlen segítséget jelent a hajnak és a körömnek pakolásként.

Mindkét készítményt hosszú távon lehet kockázat nélkül alkalmazni, lehet váltva is. Kisebb szüneteket érdemes beiktatni, a szervezetünk egészséges működése fenntartása érdekében. (pl.: 3 hét alkalmazás után 1 hét szünet, vagy 2-3 hónap alkalmazás után 1 hónap szünet)

A szedési ciklusokat érdemes leegyeztetni az adott egészségi állapotnak megfelelően.


Kiegészítő készítmények

GAL - D3 vitamin cseppek (30 ml)

GAL - D3-vitamin étrend-kiegészítő cseppek (4000 NE x 240 adag) - A belső napsugár
Organikus termelésből származó bio kókuszolaj-kivonatban oldott természetes D3-vitamin. Adagolása könnyű, íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható

GAL - K-vitamin komplex (20 ml)

A GAL (SynergyTech) - K-komplex étrend-kiegészítő csepp adalékanyagok nélkül tartalmazza a K1- és K2-vitamin bioaktív MK-7 változatát a természetben megtalálható formájában, virágillóolajok kivonatából előállítva, fölszívódást segítő kókusz/pálmaolajban oldva. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható

GAL - K2+D3 vitamin cseppek (20 ml)

GAL - D3-, K1- és K2-vitamin tartalmú étrendkiegészítő cseppek (500 mcg K-komplex + 4000 NE D3 x 60 adag)
Energy - Vitaflorin a vitaminbomba (90 db kapszula)

Kizárólag természetes eredetű vitaminok és biológiailag aktív anyagok kiegyensúlyozott forrása.