Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

3 doboz Okinawai Sango Korall kalcium por

Klausz Kft. 3 doboz Okinawai Sango Korall kalcium por

A termék ára:
15 000 Ft
Átmenetileg nem kapható!
11 800 Ft
(9 291 Ft +áfa)

 


Rendelhető

A termék leírása:

Vízoldékony, 100%-ban felszívódik.

Az Okinawai Sango Korall Kalcium 100%-ban szerves eredetű kálciummal látja el a szervezetet, véd a csontritkulás ellen és lúgosító hatású, segít az egészséges sav-bázis egyensúly fenntartásában.

A Sango Korall Kalciumot, japánban Okinawai sziget mellett lévő zátonyokról gyűjtik be. Ez érintettlen terült, aminek következtében a Okinawai Sango Korall Kalcium, a piacon kapható egyik  legtisztább kalciumforrás.

A tiszta Okinawai Sango Korall Kalcium felszívódása különleges porózus szerkezetének köszönhetően közel 100%-os. Az emberi csontozattal szinte azonos arányban tartalmazza a kalciumot és a magnéziumot (2:1), valamint 73 féle egyéb ásványi anyagot (pl. krómot, cinket, rezet, vasat, káliumot, szelént, stb.)

Kiszerelés: 100 g (por alakú)

Adagolás

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség:

1500 mg, ami megfelel napi 1 csapott mokkáskanálnak.
1 tégely tartalma 2 hónapra elegendő.

Hozzászólások

3 doboz Okinawai Sango Korall kalcium por részletes ismertetője

Termék "előélete"

Az okinawai szigetek a szubtrópusi éghajlati övben találhatók, alapjuk a szétmállott és fosszilizálódott korall. A talajvíz kémiai elemzése kimutatta, hogy a fosszilis korall ásványi anyagai beoldódnak a vízbe, így közvetlenül vagy a növények közvetítésével bejutnak az emberi szervezetbe, és feltöltik azt a szükséges ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.
A Japán Okinawa sziget lakói között ritkaságnak számít, ha valaki nem éri meg a 95 évet. A kutatások során arra a következtetésre jutottak, hogy érdemes volna a világ más tájain is eljutattni az emberekhez a Korall Kalcium-ot. 

Sav-bázis egyensúlyt helyreállító

Az állati fehérjék és egyéb adalékanyagok okozta savasító étrend az egészségre negatív hatású és károsítja az immunrendszert, emésztőrendszert. A Sango Korall Kalcium ionizált ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a pH egyensúly helyreállításában, serkentik a kalcium felszívódását és védelmet nyújtanak a krónikus betegségekkel szemben.

Melyek az első figyelmeztető jelek, ha savasodunk?


- Fáradtság, kimerültség, levertség
- Állandó fejfájás
- Idegesség, ingerlékenység, depresszió
- Koncentráció képesség csökkenése
- Szájszag
- Mitesszerek, pattanások
- Túlsúly
- Hajhullás
- Gyomorégés
- Egyéb bőrproblémák
- Lepedékes nyelv
- Gombásodás
- Lábizzadás
- Karikás szemek

 

Mit jelent, hogy savas a szervezetünk és hogyan tudjuk megállapítani savasságát?

Ha az emberi szervezetben az ionok egyensúlyban vannak, akkor a kémhatás 7-es, ha viszont az egyensúly felborul, akkor a 7 alatti érték minősül savasnak, a 7 feletti érték pedig lúgosnak (14-ig). Ha az emberi szervezet el van savasodva, akkor savas bomlástermékek halmozódnak fel a sejtekben és a sejtek közötti állományban, ezáltal savas lerakódást képeznek, amelyek akadályozzák, gátolják az emberi szervezet normális működését.
Mindenki egyszerűen meggyőződhet arról, hogy szervezete savas avagy lúgos-e a gyógyszertárakban is kapható lakmuszpapír, vagy modernebb digitális kijelzésű pH mérők segítségével. A pH értéket vizeletből lehet kimutatni, de napszaktól függően más-más értéket is kaphatunk. A legmegfelelőbb időpont a PH szint mérésére a reggeli, felkelés utáni időszak, ugyanis ekkor kevés a PH szintet befolyásoló tényező (étkezés, stressz…stb.)
Az értékek annál jobbak, minél inkább a felső határhoz közelítenek és annál rosszabbak, minél inkább az alsó határnál vagy az alatt találhatóak.

 A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.

 

Hasonló vagy kapcsolódó termékek