Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

 » GAL

GAL - Omega-3 Eco (60 db)

GAL GAL - Omega-3 Eco (60 db)

A termék ára:
5 590 Ft
(4 402 Ft +áfa)
 


Rendelhető

A termék leírása:

Természetes halolaj-koncentrátumot tartalmazó étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 60 db lágyzselatin kapszula

A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.

Adagolás

Napi 1 kapszula javasolt étkezés közben.

Hozzászólások

GAL - Omega-3 Eco (60 db) részletes ismertetője

A termékben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzák mert:

Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag. A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás.

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, amelynek köszönhetően 2-3-szoros az omega-3 tartalom szennyeződés nélkül.

A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.

Hogy frissességét sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel stabilizálják a terméket, amely RSPO minősítésű ("orangutan-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.

Összetétel:

Golden Omega halolaj-koncentrátum (természetes ún. TG változat); kapszulahéj: zselatin, glicerin, tisztított víz; természetes antioxidáns: vegyes tokoferolok és tokotrienolok, zsálya-kivonat; édesítőszer: szteviol glikozidok (sztívialevél-kivonat); kristályvanillin.

60 adag x 700 mg Omega3 (350 mg EPA/250 mg DHA)

Aktív összetevők 1 kapszulában:

Ω3-zsírsavat (természetes formájú Golden Omega halolaj-koncentrátumból)

700 mg

     ebből EPA

350 mg

     ebből DHA

250 mg

DPA és egyéb omega-3 zsírsavak

100 mg

GAL természetes antioxidáns-keverék (Salvia triloba levelének szuperkritikus kivonata és természetes tokoferolok/tokotrienolok)

6 mg


Gyártja és forgalmazza: GAL Vital SynergyTech Kft.

 

A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.