Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

Energy - Organic Sacha Inchi (inka mogyoró) olaj

Energy Energy - Organic Sacha Inchi (inka mogyoró) olaj

A termék ára:
5 500 Ft
(4 331 Ft +áfa)
 


Rendelhető

A termék leírása:

Inka mogyoró (Plukenetia volubilis) magjaiból sajtolt olajat tartalmazó készítmény.

Kiszerelés: 100 ml

A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.

Adagolás

Felnőtteknek 1 teáskanál naponta.

3 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Hozzászólások

Energy - Organic Sacha Inchi (inka mogyoró) olaj részletes ismertetője

Amazónia külön világ. Földünk legváltozatosabb, egyben természeti kincsekben leggazdagabb területe. A világ növényzetének tizede, madárállományának ötöde él itt, és a kutatók ezen a tájon minden évben több olyan állat- és növényfajra bukkannak, amelyeket eddig nem ismertek.
A Sacha Inchi Dél-Amerika perui területeiről származó növény. Kúszó, részben fás növény, amelynek termései csillagformába rendeződnek. Minden egyes részében találunk egy magot, amely a rendkívül fontos, nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavak gazdag forrása. A telítetlen zsírsavak hiánya napjainkban általános jelenség. Ez elsősorban a megváltozott táplálkozási szokásainkkal, valamint az élőhelyünk földrajzi elhelyezkedésével függ össze. A telítetlen zsírsavak jelentős természeti forrásai a hidegebb, északi tengerekből származó halak, belőlük azonban tányérunkra soha nem került és napjainkban sem kerül elegendő mennyiség.Az inka mogyoróból (Sacha Inchi) sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár a 90%-ot is elérheti. A zsírsavak ideális arányban vannak jelen benne, szervezetünk pedig kivételesen magas mértékben, akár 96%-ban is képes hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48%, ami 13-szor magasabb (!), mint pl. a lazacban. Az inka mogyoróból származó olaj az említett zsírsavakon kívül nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat. A Sancha Inchi bárhol, bármikor, bárhogyan és bármilyen életkorban kiválóan alkalmazható – a legkisebbektől az legidősebbekig. Jótékony hatásait az állapotos nők is nagyra értékelik. Kellemes mogyoró ízének köszönhetően önmagában is fogyasztható, ugyanakkor bármilyen hideg ételnek remek ízesítője lehet.


Alkalmazása
 • hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez
 • gyulladáscsökkentő
 • támogatja az autoimmun betegségek gyógyulását
 • segíti az agy megfelelő tápanyagellátását (demencia, depresszió, stressz, fáradtság, idegi és szellemi kimerültség, ingerlékenység és álmatlanság esetén)
 • javítja a központi idegrendszer működését, jótékonyan hat Alzheimer-kórban és migrén esetén
 • segíti a tápanyagok bejutását a vérbe
 • hozzájárul a megfelelő veseműködéshez és a szervezet jó vízháztartásához
 • megelőzi a székrekedést
 • erősíti az immunrendszert különböző daganatos megbetegedésekbe
 • gátolja az ekcéma, a sömör és a rüh kialakulását, segíti gyógyulásukat
 • lassítja az öregedést

Hatóanyagai

A Sacha Inchiből sajtolt olaj telítetlen zsírsav tartalma akár 90% is lehet. A zsírsavak ideális arányban vannak benne, így akár 96%-ban is képesek vagyunk hasznosítani őket. Az ómega-3 zsírsav aránya ebben az olajban legalább 48% – 13-szor magasabb, mint a lazacban. Emellett nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, jódot, A- és B-vitaminokat.

Energetikai jellemzés

A Sancha Inchi kiegyenlíti szervezetünk energiaszintjét. Az élettani folyamatok harmonizálásával segíti testünk stabil működését, jobb eredményeket ad fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt, és növelheti a teljesítményünket is.A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.