Ganodermás termékek, Energy termékek, Fülöpjakabi ganoderma por, Sango Korall kalcium
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

Théta és KaHi Healing bemutatása

A Théta Healing kezelés

Lelki elakadások vagy fizikai betegségek esetén alkalmazható terápia. A kezelés során feltérképezhető a tudatalatti hitrendszere, melyek életre hívják életünk eseményeit – a boldog pillanatoktól, a reménytelennek tűnő élethelyzetekig, egészen a különböző betegségeinkig. A felszínre kerülő gondolataink, mozgatórugóink megváltoztatásával tovább léphet mindenki felelősséget vállalva önmagáért. Az Univerzumban minden energia. A koncepció az egyetemes energia áramlásáról nem új. Az ősi kínaiak chi-nek hívták ezt az áramlást, az ősi hinduk prana-nak nevezték. A diszciplínák, melyek kialakultak eme két kultúrában - a Tai Chi és a jóga -, az energia áramlásra való ráhangolódás művészetén alapulnak, és az "én" kiegyensúlyozását szolgálják

   

Kvantumfizikai kutatások a közelmúltban igazolták azt az állítást, miszerint hitrendszerünk irányítja életünk legtöbb területét. Legmélyebb meggyőződéseink, attitűdünk és elvárásaink teremtik meg tapasztalatainkat. Azok a programok, melyek a tudatalattinkban futnak - melyekkel a valóságunkat, hétköznapjainkat teremtjük -, legtöbbször nem azok, amikre gondolunk, amiben azt hisszük, hogy hiszünk.

A KaHi Healing® kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra, ára 10.000 Ft

Bejelentkezés Klausz Rékánál +36 (30) 919-5443, reka@klausz.hu

 

A KaHi Healing® kezelés

A KaHi Healing® gyógyítás négy szinten történik: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén. A KaHi gyógyítás összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással, és a legújabb orosz gyógyítási technológiákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően, a KaHi gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzákötve.Szelíd érintésekből áll, melyek megtapasztalása, egyfajta természetes élményt okoz. Egy KaHi kezelés így minden ember számára érzékelhető és átélhető. Az emberek öngyógyító ereje eközben felébred, és mint a homeopátiánál, hatványozódik.

A KaHi Healing® segítségével, - a szervezet aktuális állapotától teljesen függetlenül – visszaáll a teremtés folyamatának harmóniája. Nem számít, ha egy betegségből, egy traumatikus élményből, vagy egy balesetből kifolyólag alakult ki a tünet, vagy, hogy egy szerv a helytelen életmód miatt degenerálódik, vagy egy műtét során eltávolítják. A KaHi Healing®-vel bármikor helyreállítható az optimális, az isteni, természetes állapot.

Kezelés során a testet általában egy kéz, vagy egy ujj érinti meg. A másik kéz a kezelt energiarendszerén belül, vagy kívül van. Az érintések enyhék és általában rövidek, ez idő alatt megváltozik az ember energiája. Ez alatt nincs gondolati irányultság. A terapeuta a megfigyelő szerepét tölti be, mindenféle minősítés és elvárások nélkül. A fizikai-, lelki- és szellemi rendszer harmóniája helyre áll – az „isteni rend” értelemben – az érintett pontok között létrejött energiamezőben. Ezt gyakran könnyebb szédülés, rosszullét, hőhullám, hideg érzet, csiklandósság, spontán jólét, jókedv, vagy sírógörcs kísérheti. Annak ellenére, hogy a reakciók hevesen rohanhatják le az embert, az állapot mégis kellemesnek és felszabadítónak tűnik.

Szokatlan és meglepő hatással bíró érintések megtapasztalása, melynek átélése örömet okoz a kezelés során, illetve az azt követő napokban.

A KaHi Healing® kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra, ára 10.000 Ft

Bejelentkezés Klausz Rékánál +36 (30) 919-5443, reka@klausz.hu,

http://www.tisztulas.hu

Milyen élethelyzetben alkalmazható a terápia?

Mind a fizikai, a lelki és a szellemei ritmusunkban egy igen jelentős „lökést” kapunk a kezelés során, ami támogató hatást gyakorolhat az alábbiakra:

  • Természetes gyógyító erőnk újraéledése, megerősödése,
  • Már folyamatban lévő gyógyulási folyamatok felgyorsítása,
  • Tisztulási folyamatok beindítása,
  • Egyéb terápiás kezelések, akár orvosi kezelések jótékony hatásának felgyorsítása,
  • Tudatosított, illetve tudatalatti blokkok feloldása egy-egy adott témakörön belül,
  • dogmák és hitrendszerek feloldása.