Étrend-kiegészítők webáruháza, a gyógyulás elősegítéséhez és az egészség megtartásához!
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

2011-06-19 21:28

Mit vigyünk magunkkal nyaraláskor, hogy ne érjen minket meglepetés?

Nyaralásnál mielőtt bepakolnánk az egész gyógyszeres készletünket érdemes olyan termékeket választani, amelyek egyszerre több problémára is a segítségünkre lehetnek, ezzel is redukálva csomagunk méretét.

Balsaimo
Az az alapban fogrémként funkcionáló készítmény (ami egyébként fluormentes!) segítségünkre lehet herpesz kialakulásakor, vagy pattanások leszárításában. (Tehát, amikor már kialakultak, akkor lehet a segítségünkre)

Vironal
Ha érzékenyek vagyunk a különböző vírusokra, vagy a gyomrunk érzékeny, megelőzhetjük a fertőzéseket napi 3x5 csepp gyógynövény koncentrátum bevételével. Ez a szer egyébként a hasmenést is megelőzheti.

Droserin krém
Ugyanezt a hatást érhetjük el kisgyerekeknél, akik nem akarják bevenni a cseppeket, ha ezzel a krémmel átkenjük az egész testüket kétnaponta esténként a fürdés után a még nedves bőrfelületre, vagy egy kevés vízzel elkeverve. (a krém koncentrátum, így egy kisgyerek – 2-3 éves korig – számára elegendő kb. 5 centiméternyi krém egy kis vízzel elkeverve.)

Caralotion testápoló tej
Ez a testápoló nemcsak a víz kiszáradástól védi bőrünket, hanem a fénytől is. Részletesebben itt érdemes megnézni a hatását. (link)

Audiron
A fülproblémák mellett a szemölcsök és futószemölcsök hatékony eltávolítója.
Fülgyulladás: a fül körül és a fülkagylót kell naponta 3x átkenni a fül méretétől függően néhány csepp Audironnal.
Bedugult fül: Az eljárás ugyanaz, mint a fülgyulladásnál, addig ismételjük, amíg ki nem dugul. (érdemes melegíteni is egy kis sóval)
Szemölcsök, futószemölcsök: naponta 3x szemölcsönként 1-1 csepp Audironnal kezeljük, figyelve arra, hogy a cseppentő vége ne érjen a szemölcsökhöz, hogy elkerüljük a felülfertőzést.

A fenti termékeken kívül lehetnek más problémáink, és azokhoz a termékeket érdemes még magunkkal vinni. Még néhány problémát felsorolok:

Érzékeny bőrűek: Protektin, Caralotion
Aktív nyaralás (sportolással egybe kötve): Artrin krém, Ruticelit krém, Skeletin
Felfázásra, húgyúti fertőzésre hajlamosak: Artrin, Renol
Női nemi szervi fertőzésekre hajlamosok (folyások): Gynex, Cytovital
Jetleg: (időeltolódás gyors átállásához): Barley por reggelente éhgyomorra egy mérőkanállal, energetizálja a szervezetünket.
Székrekedés: Barley por naponta 2x1 mérőkanállal reggeli és ebéd előtt bevéve

Ha nem találja az Önre jellemző problémát, hívjon, vagy kérdezze meg e-mail-en, szívesen válaszolok, hogy minél probléma mentesebben élvezhesse a pihenését.