Étrend-kiegészítők webáruháza, a gyógyulás elősegítéséhez és az egészség megtartásához!
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

2015-06-04 9:55

A Energy termékekről

Az ENERGY cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. A készítmények összeállítása és gyártása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül, ám a szakértők mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Cseh alapítók által létrehozott, napjainkban már számos országban, elsősorban Európában jelen lévő, nemzetközi társaság, amely hatékonyan működő, egységes rendszerbe foglalta saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Az egész világon egyedülállónak számító készítményeinek alapanyagait és a bennük foglalt bioinformációkat a legtisztább természetes forrásokból nyeri. Minőségi termékeinek köszönhetően már születésének pillanatától az alternatív egészségmegőrzés úttörőjének számít. A gyártási folyamat és a termékek minőség-ellenőrzése szigorú előírásoknak megfelelően történik.

Ezek az étrend-kiegészítők közé sorolt, bioinformációs, komplex készítmények több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A legkiválóbb minőségű gyógynövényekből és más természetes forrásokból származó hatóanyagok közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetve szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben. Az ENERGY filozófiája szerint az ember teste, lelke és szelleme egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze, ezért a szervezet egészséges működésének alapfeltétele az említett három sík optimális együttműködése.

Az Energy által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció alapelve világújdonság az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén. A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény, valamint az alkalmazásukat előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém, sampon és szappan, az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelenti. A készítmények a hagyományos kínai orvoslás (hko) több ezer éves tudására építve, mind a 14 alapvető energiavezetékre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Segítségükkel hatékonyan befolyásolhatjuk a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait.

A módszer a kínai orvoslásból ismert 5 elem (5 fázis) tanának alapelveire épül. A készítményekbe foglalt bioinformációkat – a tökéletes egészség üzeneteként – többféle összetevőből álló gyógynövénykivonat hordozza, amely a testre és a lélekre egyaránt hat, segít egyensúlyba hozni és optimális szinten tartani az élettani folyamatokat.
A régi kínaiak szerint a világűrben öt olyan energia létezik, amely befolyással van az űr összetételére, a bolygók energetikai együttműködésére, következésképpen a Föld működésére is. A kínaiak megtalálták bolygónkon az említett öt energia minőségében is megfelelő öt szimbolikus megnyilvánulását – ez az öt elem: a tűz, a víz, a fém, a fa és a föld. Ez az öt elem az anyagi világ legkülönbözőbb jelenségeiben tükröződik, és látható az ember életében is. Az ember (mikrokozmosz) a világűr (makrokozmosz) részeként bizonyos kombinációban mind az öt elemet magában hordozza. Ezek befolyással bírnak a pszichikai egyensúlyára, az érzelmi és egészségi állapotára.
A Pentagram® ötágú csillaga a szervezet energetikai programjának sémája. A természet dinamikája és az emberi szervezet dinamikája közti kapcsolatokat mutatja be. A nyilak azt mutatják, hogy az elemek, mindazzal, ami hozzájuk tartozik, hogyan befolyásolják egymást. Minden elem pozitív energiát hoz az utána következő elemnek, ám ellentétes irányban minden második pozícióra destruktívan hat. A belső nyilak az ún. irányítási kört, avagy az energetikai csillagot jelzik, amely jól demonstrálja azt a szituációt, miszerint minden mindennel összefügg.

A szimbolikus ötágú csillagban minden elemhez tartozik egy szerv és annak párja, valamint elem, tulajdonság, érzékelés, évszak és az Energy Pentagram® koncentrátumai és infokozmetikája sorából származó készítmény.

A Pentagram® öt alapvető készítménye (Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen) az ember testének öt részét befolyásolja (öt fokozat az egészséghez). A készítmények hatásai az emberi szervezet regenerálódásának és méregtelenítésének rendszerét befolyásoló mind a tizenkét energetikai pályát (meridiánt) lefedik.Az Energy készítményei nem tartalmaznak tartósítószereket, sem egyéb mesterséges adalékanyagokat, kímélően hatnak, segítenek megszabadítani minket az egészségügyi problémáktól, abban az esetben, ha hozzáértő szakember választja ki őket. Ezek után minden csak rajtunk múlik.

A megfelelő készítmények kiválasztásában segítenek az Energy tanácsadói, ezen kívül kérhető Supertronic biorezonanciás készülékkel való állapotfelmérés is.

Az alábbi táblázat tartalmazza a főgg termékcsoportokat. A csoportnévre kattintva bővebben olvashat az egyes termékekről.

Energy - antiszeptikus készítmények

Két különleges, antiszeptikus készítmény. Az egyik az Audiron, amely elsősorban fül- és hallásproblémák kiegészítő kezelésére javasolt. A másik a Spiron, amely spray formájában kapható, és levegőfrissítésre, légzés könnyítésére, valamint különböző tárgyak fertőtlenítésére szolgál. Kizárólag külsőleg alkalmazva!

Energy - étrendkiegészítők

Élelmiszereink minőségének romlása miatt szervezetünk ma már nem jut hozzá a mindennapi táplálékkal a számára nélkülözhetetlen anyagokhoz. Az étrendkiegészítőkkel pótolni tudjuk ezeket. Az Energy étrendkiegészítői amellett, hogy tartalmazzák a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, harmonizálják az emberi szervezet apró egyensúlyzavarait, ezáltal saját maga fel tudja használni a minőségi táplálékból azt, ami az adott pillanatban a legszükségesebb számára.

Energy - fogkrémek

Bioinformációs fogkrémek, melyek alapösszetevője a Podhájská termálforrás vize, amelyet speciális gyógynövény-elegy, valamint antibakteriális, vírusellenes, illetve gombaellenes hatású válogatott éterolaj-kompozíció gazdagít.

Energy - gyógynövénykoncentrátumok

Kizárólag természetes készítmények, amelyeket az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze. Alapkínálata a Pentagram® koncentrátumokból áll (Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen), amely öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokát érinti.

Energy - gyógyteák

Ezek a teák nem a mindennapi fogyasztásra készültek, hanem kúraszerű alkalmazásra az egészségünk visszaszerzésére, megerősítésére.

Energy - krémek, olajok

Öt bioinformációs krém (Protektin, a Ruticelit, a Cytovital, a Droserin és az Artrin), melyek az egyes szervek regenerálásakor rendkívül jól kiegészítik a Pentagram® gyógynövénytartalmú készítményeit, de önmagukban is alkalmazhatók, valamint az Energy gyógynövénytartalmú bőrápoló olaja, napteje és napozási utáni gélje (Dermaton család) testápolója (Cara lotion), és sérülések, gyulladások kezelésére a Cytosan Fomentum gél.

Energy - samponok, balzsamok

Tisztán természetes eredetű gyógynövénykivonatokat, természetes illóolajokat, valamint a Podhájska forrás termálvizét tartalmazó samponok. Hatóanyagaik révén hatnak az érzelmeinkre, és képesek a nyugtalan elme harmonizálására. Az öt elem esszenciái felélesztik érzékeinket, pontosabbá teszik az érzékelésünket, és felszabadítják érzelmeinket.

Energy - szappanok

A gyógynövény és illóolajtartalmú szappanok a velük megegyező nevű krémek, gyógynövény cseppek és kapszulák hatásterületeit fedik le. Használatukkal kiegészíthetjük kúránkat, közvetlen a problémás testfelületeken felhabosítással hagyhatjuk néhány percen át intenzíven hatni őket. Finom tiszta illatukat gyorsan meg lehet szeretni, nem szárítják a bőrt, így akár a testápolók használata is feleslegessé válhat.

A fürdők (Biotermal fürdő, Balneol tőzeg fürdő) használatával pedig a test és lélek erőinek regenerálására kerülhet sor a bőrön keresztüli méregtelenítés áldásos hatásával együttesen.

Energy - zöld élelmiszerek

A zöld termékek (Barley Juice, Spirulina Barley, Chlorella, Betafit) ökológiailag termesztett, fejlődésük kezdeti szakaszában levő növényekből készülnek. Ennek köszönhetően nagy mennyiségben tartalmaznak létfontosságú anyagokat (ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat stb.). Mindegyik zöld termék glutén- és adalékanyagoktól mentes élelmiszer.