Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

 » GAL

GAL - Omega3 Halolaj (250 ml)

GAL GAL - Omega3 Halolaj (250 ml)

A termék ára:
4 190 Ft
(3 299 Ft +áfa)
 


Készleten: 1 db termék raktáron

A termék leírása:

Ω3 Halolaj

Nem átalakított, természetes formában tartalmazza az ember számára megfelelő EPA és DHA nevű Ω3 zsírsavakat és 4 féle tokoferolt (E-vitamin) is, hogy a lehető legstabilabb legyen. Enyhe hal íze van csak, amit szinte teljesen elfed a citromolaj

Kiszerelés: 250 ml

A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.

Adagolás

Napi 1 evőkanál (~10ml) étkezéskor, akár salátára/pirítósra is, illetve ahogy jól esik.

Hozzászólások

GAL - Omega3 Halolaj (250 ml) részletes ismertetője

Ω3 Halolaj

Halolajat és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás.

A termék jól hasznosuló, természetes formájában (és nem a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, természetes tokoferolokkal (E-vitamin) együtt. Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.
Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.

Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citrom-olajnak és a minőségi halolajnak.

Nem kell többé tucatnyi kapszulát lenyelnünk. 1 evőkanálnyi kb. 15 db halolaj-kapszulának felel meg.

A halolajról bővebben

A sós-vízi halak olajában az omega-3 zsírsavak egész skálája megtalálható, míg a lenmag- és más növényi olajakban, csupán Alfa-Linolénsav (ALA) van. A halolajban lévő két legfontosabb omega-3 zsírsav az EPA (Eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).
Az ember táplálkozásának ősidők óta része e két zsírsav és kellene, hogy legyen ma is. Erről tanúskodik rengeteg kutatás. Egyetlen természetes anyag sem rendelkezik több bíztató klinikai eredménnyel a szív- és érrendszerrel kapcsolatosan, mint a halolajban lévő EPA és DHA. Agyi- és idegrendszeri problémákkal összefüggésben is sokat vizsgálták kiváló eredménnyel. Terhesség alatt, szoptatáskor és gyermekeknek különösen fontos, mert hozzájárul az agy fejlődéséhez, hiszen az agy tömegének kb. 15%-a DHA!
Érdemes tehát rendszeresen fogyasztani sós-vízi halakat vagy halolajat. Egyetlen aggály merülhet csak föl, a tengerek szennyezettsége. Szerencsére a szennyezőanyagok többsége a halak húsában, nem az olajában gyűlik föl. Biztos, ami biztos, azért tovább tisztítatták, így egyike a legtisztább halolajaknak. Még egy aggály fölmerülhet: Az íze, ami meglepően jó! Hála a különleges és teljesen természetes tartósítási módszernek, mely megelőzi az olaj avasodását és a kellemetlen hal-íz kialakulását, ráadásul a legstabilabb halolaj-készítmények közé emeli a terméket. A tisztított halolajat dúsítva van egy speciális napraforgóból kivont tokoferol keverékkel, mely nagy mennyiségben tartalmaz gamma-tokoferolt is.
Ahhoz hogy megértsük, ez milyen fontos, először tisztáznunk kell mit is hívunk E-vitaminnak. 4-féle tokoferol létezik: alfa-, béta-, delta- és gamma-tokoferol. Sokáig az alfa-tokoferolt tartották a leghasznosabbnak, el is nevezték E-vitaminnak. Az utóbbi 10 évben sok kutatás foglalkozott a tokoferolokkal és kiderült, hogy sok tekintetben a gamma-tokoferol jobb, mint az E-vitamin: erősebb gyulladás csökkentő hatás, jobban fokozza egy erős antioxidáns, a szuperoxid-diszmutáz-enzim (SOD) aktivitását és csak ez képes a már meglévő szabadgyököket közömbösíteni, míg az E-vitamin csak az új szabadgyökök képződését segíti megelőzni. Egy több, mint 10.000 ember követéses vizsgálata során arra a következtetésre jutottak, hogy csak akkor képes csökkenteni az E-vitamin a rák-kockázatot, ha gamma-tokoferolt is jelentős mennyiségben fogyasztanak mellette. Mi több, egy másik vizsgálatban azt találták, hogy aki csak E-vitamint szed, annak nő a kockázata a rákos- és szív-érrendszeri megbetegedésekre. Ennek oka feltehetően az, hogy a sok alfa-tokoferol (E-vitamin) önmagában szedve csökkenti a szövetekben lévő gamma-tokoferol mennyiségét. A természetben sem igen található meg E-vitamin önmagában, így nem is életszerű az E-vitamin fogyasztása egyéb-tokoferolok nélkül. Mindig kiderül valami probléma azzal, ami nincs összhangban a természettel. A termékfejlesztők erre az összhangra nagy hangsúlyt fektetnek.
Összefoglalva: Az újabb kutatások tükrében a gamma-tokoferolnak több előnyös tulajdonsága van, mint az E-vitaminnak, ami nagy mennyiségben fogyasztva akár káros is lehet, ha nem fogyasztjuk együtt egyéb tokoferolokkal. Mindemellett a gamma-tokoferol a halolajat is jobban tartósítja, mint az E-vitamin.

Összetétel

Tisztított halolaj, tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes)

10g (~1 evőkanál) tartalmaz*:

Omega-3 zsírsavakat összesen 3 475 mg-ot, melyből:

    EPA

1725 mg

    DHA

1150 mg

    SDA + DPA + ALA

600 mg

Természetes tokoferolok (E-vitamin)

    Természetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok keverékéből)

24mg α-TE (200% RDA**)

*Ajánlott Napi Adag
**RDA = Felnőttek számára javasolt napi adag

A táblázatban szereplő értékek +/- 5%-os pontosságúak


Gyártja és forgalmazza: SynergyTech Kft.


A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.

Hasonló vagy kapcsolódó termékek