Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

PurePro zuhanyszűrő (PRO6000)

CleanLife PurePro zuhanyszűrő (PRO6000)

A termék ára:
8 900 Ft
(7 008 Ft +áfa)
 


Készleten: 3 db termék raktáron

A termék leírása:

A PurePro PRO6000 zuhanyszűrő egy olyan szűrőház+szűrőbetét, amelyet a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A szűrő KDF-55, illetve aktívszén töltet és mechanikai szűrőréteg tartalmaz.

A szűrőbetéten áthaladó vizet megtisztítja. A szűrőbetétben lévő KDF töltet szűrésének hatékonyságát az alábbi anyagok segítik: aktívszén. A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. A zuhanyszűrőt szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyedén kicserélhető, ha az elhasználódott.

Javasolt szűrőbetét csere: a zuhanyszűrő 30.000 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. (1 fő zuhanyzáskor kb. 50 liter vizet használ el. Ez 600 zuhanyzást jelent). Amennyiben a fenti kapacitás nincs kihasználva a szűrőt 1 év után akkor is ki kell cserélni.

Hozzászólások

PurePro zuhanyszűrő (PRO6000) részletes ismertetője

A csomag tartalma: 1 db zuhanyszűrőház szűrőbetéttel, 1 db 45°-os, krómozott fém toldó, amely segítségével a zuhanyszűrő elfordítottan is felszerelhető (lásd képen)
A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.
A PurePro zuhanyszűrő tetején található egy dátum beállítási lehetőség (tárcsa), ahol megjelölhető az általunk kiválasztott szűrőbetét csereidő.

A PurePro PRO6000 zuhanyszűrő jellemzői: A műanyag szűrőház átmérője: 8,5 cm, magassága: 11 cm

A PurePro zuhanyszűrő betétjének felépítése:
  1. KDF-55
  2. Aktívszén (Az aktív szénszűrő réteg fő funkciója, hogy kiszűrje a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl. baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére is, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen).
  3. Mechanikai szűrőréteg (szűrőháló).
Felszerelése: nagyon egyszerű; a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell feltekerni.

Pár gondolat a klórról:

A klór mérgező hatásával mindig is tisztában voltak a szakemberek, de 1974. óta azt is tudják, hogy a klór a vízben kis mennyiségben mindig jelenlévő szerves anyagokkal rendkívül mérgező, rákkeltő, mutagén vegyületeket hoz létre. 

Hogy mik ezek a vízben állandóan jelenlévő szerves anyagok? A válasz meglepően egyszerű: kis mennyiségű izzadtság, hám, haj, vizelet, menstruációs vér, kozmetikumok. A vízben fertőtlenítés céljából bejuttatott, már magában is mérgező klór ezekkel az anyagokkal reagálva alakul még veszélyesebb mérgekké.

A klór azonban nemcsak víz ivásakor jelent veszélyt. Ma már tudjuk, hogy az igazán veszélyes hatást fürdéskor és főképp a tusoláskor (mivel ilyenkor sokkal nagyobb felületen tud a légtérbe kerülni), a bőrön keresztül felszívódó, illetve belélegzett klór és közvetlen származékai okozzák. A Pittsburgh-i Egyetem kutatói szerint zuhanyzás közben százszor inkább mérgeződünk, mint a klórozott víz ivása után. Ráadásul a klór és vegyületei nemcsak tusolás közben közvetlenül, de a lakás többi szobájában szétterjedve közvetetten is veszélyeztetik az ott élők egészségét.


Hasonló vagy kapcsolódó termékek