Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló


A lenti linkeken, hasonló szellemiségben készült lapok találhatóak. Az általuk forgalmazott termékek kapcsolódnak az egészség megőrzéséhez és tudjuk, hogy kiváló minőségűek.

Inkontinencia gyógyászati segédeszköz!
 

IncoStress stressz inkontinencia orvostechnikai eszköz

Klausz Kft. IncoStress stressz inkontinencia orvostechnikai eszköz

A termék ára:
9 900 Ft
(7 795 Ft +áfa)
 


Készleten: 45 db termék raktáron

A termék leírása:

Az IncoStress gyógyászati segédeszköz, amely stressz inkontinencia esetén alkalmazható. Erősíti a gátizmokat, látványos eredményeket lehet elérni az önkéntelen vizeletvesztés terén.

AZ ÁRA VISSZAIGÉNYELHETŐ AZ EGÉSZSÉGPÉNZTÁRTÓL!

Hozzászólások

IncoStress stressz inkontinencia orvostechnikai eszköz részletes ismertetője

Az IncoStress orvostechnikai eszköz, amely stressz inkontinencia esetén alkalmazható. Erősíti a gátizmokat, látványos eredményeket lehet elérni az önkéntelen vizeletvesztés terén.

Az IncoStress stressz inkontinencia segédeszközt a hüvelybe kell felhelyezni, ahol nyomást gyakorol a húgycsőre, (a húgycső vezeti le a húgyhólyagban lévő vizeletet). Ez a finom nyomás szabályozza az önkéntelen vizeletvesztést, helyreállítja a húgyhólyag természetes anatómiai helyzetét, amivel megelőzi a stressz inkontinencia okozta problémákat. Az IncoStress stressz inkontinencia segédeszköz egyedülálló alakjával gyengéd mozgásra készteti a gátizmokat, amelyek így egy idő után megerősödhetnek. Kiknek javasolt az IncoStress?

- Kismamáknak, a szülést követően 6 héttel,

- stressz inkontinenciától szenvedőknek, akik köhögés, nevetés, fizikai mozgás, illetve tüsszentés közben önkéntelen vizeletcsöpögést tapasztalnak,

- megelőzésre.


A Stress inkontinencia segédeszköz használata

Az IncoStresst - a tamponhoz hasonlóan - a hüvelybe kell felhelyezni. Az IncoStresst naponta kell kivenni, megtisztítani és megvizsgálni. A terméket higiéniai okoknál fogva a felbontást követően 1 évig lehet használni.

Az orvostechnikai segédeszköz nappal és éjszaka, alvás közben is viselhető.

Az IncoStress stressz inkontinencia orvostechnikai segédeszköz nem toxikus gyógyászati besorolású szilikonból készül, nem tartalmaz latexet.

AZ ÁRA VISSZAIGÉNYELHETŐ AZ EGÉSZSÉGPÉNZTÁRTÓL!

Hasonló vagy kapcsolódó termékek