Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

Energy - Cytosan sampon

Energy Energy - Cytosan sampon

A termék ára:
3 500 Ft
(2 756 Ft +áfa)
 


Rendelhető

A termék leírása:

A sampon használata elsősorban fejbőrproblémák esetén ajánlott, mint a korpa, ekcéma, pikkelysömör (psoriasis) vagy bőrgyulladás (dermatitis). Mélytisztítással méregteleníti a fejbőrt, alkalmas a zsírosodás megszüntetésére. Ha vékony szálú a haja, segíti az alapos tisztítást, megerősíti a haj szerkezetét.

A használat háromféle módja

Miként azt már az ENERGY készítményeivel kapcsolatban megszokhattuk, a samponok is több szinten hatnak.
Az első szint a samponoktól elvárható funkció, tehát a haj és a fejbőr ápolása. Kiválóan tisztítanak, könnyen kiöblíthetők, és maximálisan kímélik a hajat. Minden egyes samponnal célzott hatást érhetünk el a haj típusának, állapotának, esetleges károsodásának megfelelően.
A második, nem kevésbé fontos szint: az akupunktúrás pontokon és reflexzónákon keresztül a szervezetünkre gyakorolt hatás.
A hatás kifejtésének harmadik szintje: A samponok, természetes aromatikus összetevőiknek köszönhetően, hatnak az érzelmeinkre. Választhatunk nyugtató, élénkítő, idegesség-, szorongás-, szomorúság- és természetesen félelemcsillapító samponokat. Így a pillanatnyi szükségleteink alapján kiválasztott sampon segítségével – jótékony, relaxáló fürdővel vagy tisztító zuhanyozással kombinálva – felerősíthetjük az elme megtisztítását célzó hatásokat.

Kiszerelés: 200 ml

A termék hatásaival kapcsolatban további információért
hívjon minket, vagy írjon nekünk.

Hozzászólások

Energy - Cytosan sampon részletes ismertetője

Alkalmazás

A sampont használja nedves hajra, gyengéden masszírozza be fejbőrébe, hagyja 2-3 percig hatni, majd öblítse le.

Ha az Ön haja száraz és töredezett, viszont fejbőrproblémáira a Cytosan sampon a legmegfelelőbb, akkor számolnia kell azzal, hogy a hajmosás után hajápoló használatára lesz szüksége, amihez kiváló megoldást nyújt a Nutritive hajbalzsam.

A sampon terápiás használatra alkalmas ezért nem ajánlott a hosszú távú alkalmazása.

A Cytosan sampon használatát érdemes kombinálni más Energy készítmények belsőleg történő alkalmazásával. Bőrproblémák esetén többnyire Regalen vagy Cytosan javasolt.

A sampon szilimarinnal és borostyánkősavval gazdagított kálium-humát koncentrátumot tartalmaz, amely a legerősebb immunrendszer-stimuláns készítmények sorába tartozik. A humin anyagok védik a sejteket, javítják azok oxigénellátását, likvidálják a különböző gombákat és vírusokat (főleg a herpesz-vírusokat). Óvják a sejteket a különböző sugárzásokkal szemben, beleértve a radioaktív és UV sugárzást is.

Figyelmeztetés

A világos hajat bizonyos esetekben elszínezheti, ezért érdemes átmosni a hajtípusának megfelelő másik Energy készítménnyel.

Energetikai pályák

A Cytosan elsősorban a vastagbél, a vékonybél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy és a kormányzó vezeték energetikai
pályáját harmonizálja.


A fej az emberi elme központja. Ide koncentrálódnak fő érzékeink: a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés. A tapintó receptorok a fejen helyenként úgy besűrűsödnek, ahogy a tapintás legfőbb közvetítőinek tartott kézujjakon. A fejben kelnek életre a gondolatok, amelyek lehetnek őrültek, vagy épp fordítva: mélyenszántóak, innovatívak. Az érzelmek is, amelyeket egy-egy szervhez rendelhetünk hozzá, a fejben születnek. A szervek küldik az impulzust, ám maga az érzelem az agy gyermeke. Testünk valamennyi szerve és szövete agyunk utasításait követi, amelyek célja, hogy összhangba hozzák a szervezetünkben zajló folyamatokat. Testünk úgy őrzi és óvja ezt az irányító központot, mint a legnemesebb kincsét (szervezetünk legerősebb csontja a koponyacsont). Fejünk, figyelembe véve az egyes testrészek méretét, a legjobb vérellátással büszkélkedhet. A fejen sok olyan terület van, amely kifejezetten érzékenyen reagál a hidegre vagy éppen a melegre. Ennek ellenére a fej az emberi test legedzettebb része, amely leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak. A fej testünk egyetlen területe, amit sűrű bőrszármazék, azaz haj fed. Egyedülállóságát az is bizonyítja, hogy a fejen rengeteg akupunktúrás pont található. Itt van a test legtöbb reflexzónája is.

Készítményeink használóinak nem kell tartaniuk a mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és kőolajszármazékoktól. A samponok nem tartalmaznak semmi olyasmit, ami feleslegesen megterhelné a szervezetet.Hasonló vagy kapcsolódó termékek