Ganodermás termékek, Vikipatika termékek, Energy termékek,  Fülöpjakabi ganoderma por
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

CleanLife - asztali víztisztító GAC (+ezüst+KDF) szűrőbetéttel

CleanLife CleanLife - asztali víztisztító GAC (+ezüst+KDF) szűrőbetéttel

A termék ára:
9 970 Ft
(7 850 Ft +áfa)
 


Rendelhető

A termék leírása:

Asztali víztisztító pultra, a mosogató mellé állítható, a csaptelepre szerelhető berendezés.

A CleanLife Silver asztali víztisztító 1 szűrőházas berendezés. 
A szűrést 1 db granulált (szemcsés szerkezetű)aktívszén (GAC) szűrőbetét végzi el. Különlegessége, hogy a szűrőbetétben az aktívszén (GAC) ezüstözött és 5% KDF töltet is van benne. Mind az ezüst, mind a KDF meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását, ezáltal segíti a szűrőbetét hatékonyságát.

Bárki által könnyen felszerelhető. Utazáskor, nyaraláskor is magával viheti!

Azoknak ajánlat, aki kis összegért egy átlagos vízszűrést akarnak biztosítani a lakásukban.

Javasolt szűrőbetét csere
évente vagy 6.000 liter víz megtisztítását követően (amelyik előbb bekövetkezik)

Hozzászólások

CleanLife - asztali víztisztító GAC (+ezüst+KDF) szűrőbetéttel részletes ismertetője

A csomag tartalma
1 db komplett víztisztító GAC aktív szén szűrőbetéttel, 1 db szűrőház kulcs, köztes adapter.
 
A CleanLife Silver asztali víztisztító főbb jellemzői:
 • Szűrőház: 10" műanyag, átlátszó (sötétített)
 • 10" kombi szűrőbetét
 • Maximális teljesítmény: 200 liter/óra
 • Méretei, magasság: 33 cm, átmérő: 12,5 cm
 • Súlya: 1,7 kg
 • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
 • Útváltó csap: krómozott, fém
 • Tisztavíz csaptelep: krómozott, fém
 • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
A CleanLife Silver asztali víztisztító felszerelése: 
Az asztali víztisztító nagyon egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve rákötjük a konyhai csapunkra az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelepről a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a fehér vezeték végén lévő fém útváltó csapot. Amennyiben a konyhai csap belsőmenetes, akkor a csomagban található köztes adapterrel kell felcsavarni az útváltó csapot.
Telepítési után nyissuk meg a hidegvizet, váltsuk át a csapra szerelt váltó csapot. A víz folyása a mosogatóban megszűnik és látjuk, ahogy a víztisztítóban el kezd emelkedni a víz és végül folyni kezd a víztisztító csapján keresztül. Az első telepítéskor, vagy a szűrő cseréje után, használat előtt engedjünk át 20 liter vizet a rendszeren, míg a víz szürkesége teljesen megszűnik (szürkeségét a szénszűrőből származó szén okozza).

Mit szűr ki a vízből?
 • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap...).
 • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagokat) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.
 • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.
 • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot, cinket) is.
 • A KDF töltet szerepet játszik a klór, a vas, a hidrogén-szulfid, az arzén, az ólom, a higany, a magnézium és a króm szűrésében. Az Ezüst és a KDF is meggátolja a baktériumok, gombák, vírusok elszaporodását.
Pár gondolat a klórról:

A klór mérgező hatásával mindig is tisztában voltak a szakemberek, de 1974. óta azt is tudják, hogy aklór a vízben kis mennyiségben mindig jelenlévő szerves anyagokkal rendkívül mérgező, rákkeltő, mutagén vegyületeket hoz létre. 

Hogy mik ezek a vízben állandóan jelenlévő szerves anyagok? A válasz meglepően egyszerű: kis mennyiségű izzadtság, hám, haj, vizelet, menstruációs vér, kozmetikumok. A vízben fertőtlenítés céljából bejuttatott, már magában is mérgező klór ezekkel az anyagokkal reagálva alakul még veszélyesebb mérgekké.

A klór azonban nemcsak víz ivásakor jelent veszélyt. Ma már tudjuk, hogy az igazán veszélyes hatást fürdéskor és főképp a tusoláskor (mivel ilyenkor sokkal nagyobb felületen tud a légtérbe kerülni), a bőrön keresztül felszívódó, illetve belélegzett klór és közvetlen származékai okozzák. A Pittsburgh-i Egyetem kutatói szerint zuhanyzás közben százszor inkább mérgeződünk, mint a klórozott víz ivása után. Ráadásul a klór és vegyületei nemcsak tusolás közben közvetlenül, de a lakás többi szobájában szétterjedve közvetetten is veszélyeztetik az ott élők egészségét.

Hasonló vagy kapcsolódó termékek