Ganodermás termékek, Energy termékek, Fülöpjakabi ganoderma por, Sango Korall kalcium
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló

Gyógyulását tudjuk támogatni!

Az állapotfelméréshez több módszert hívunk segítségül:
  • A részletes állapotfelmérést a vizuális analízissel kezdjük, mely a szem, az arc és a gerinc részletes vizsgálatát foglalja magába.
  • Az állapotfelmérést a Supertronic készülékkel történő méréssel folytatjuk, ami egy olyan berendezés, mellyel – a bőr áramvezető képességét kihasználva – meghatározott akupunktúrás pontokon méri az adott meridiánt (a testünk energetikai pályája), a konkrét szerv vagy szövetek pillanatnyi energetikai állapotát. A készülék azt mutatja, hogy az agy és a gerincvelő speciális központjai miként irányítják az egyes szerveknek, illetve azok szöveteinek a működését. 
Bejelentkezéshez hívja a +36 (30) 310-2994

A Théta Healing kezelés

Lelki elakadások vagy fizikai betegségek esetén alkalmazható terápia. A kezelés során feltérképezhető a tudatalatti hitrendszere, melyek életre hívják életünk eseményeit – a boldog pillanatoktól, a reménytelennek tűnő élethelyzetekig, egészen a különböző betegségeinkig. A felszínre kerülő gondolataink, mozgatórugóink megváltoztatásával tovább léphet mindenki felelősséget vállalva önmagáért. 

A KaHi Healing kezelés

A terápia összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással, és a legújabb orosz gyógyítási technológiákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően, a KaHi gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzá kötve.