Ganodermás termékek, Energy termékek, Fülöpjakabi ganoderma por, Sango Korall kalcium
EverClear, Természetes kozmetikumok

Bevásárlókosár

0 db terméket tartalmaz,
0 Ft értékben

» Termékeink

Hírlevél

E-mail:
Név:

Bejelentkezés

E-mail cím: 
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Link ajánló


A lenti linkeken, hasonló szellemiségben készült lapok találhatóak. Az általuk forgalmazott termékek kapcsolódnak az egészség megőrzéséhez és tudjuk, hogy kiváló minőségűek.

Inkontinencia gyógyászati segédeszköz!
 

Gyógyulását tudjuk támogatni!

Az állapotfelméréshez több módszert hívunk segítségül:
  • A részletes állapotfelmérést a vizuális analízissel kezdjük, mely a szem, az arc és a gerinc részletes vizsgálatát foglalja magába.
  • Az állapotfelmérést a Supertronic készülékkel történő méréssel folytatjuk, ami egy olyan berendezés, mellyel – a bőr áramvezető képességét kihasználva – meghatározott akupunktúrás pontokon méri az adott meridiánt (a testünk energetikai pályája), a konkrét szerv vagy szövetek pillanatnyi energetikai állapotát. A készülék azt mutatja, hogy az agy és a gerincvelő speciális központjai miként irányítják az egyes szerveknek, illetve azok szöveteinek a működését. 
Bejelentkezéshez hívja a +36 (30) 310-2994

A Théta Healing kezelés

Lelki elakadások vagy fizikai betegségek esetén alkalmazható terápia. A kezelés során feltérképezhető a tudatalatti hitrendszere, melyek életre hívják életünk eseményeit – a boldog pillanatoktól, a reménytelennek tűnő élethelyzetekig, egészen a különböző betegségeinkig. A felszínre kerülő gondolataink, mozgatórugóink megváltoztatásával tovább léphet mindenki felelősséget vállalva önmagáért. 

A KaHi Healing kezelés

A terápia összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást az indiai csakra tudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással, és a legújabb orosz gyógyítási technológiákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően, a KaHi gyógyítás egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzá kötve.